top of page
Søg

Vinterkogebog


Forfatter: Timm Vladimir

Udgivet: 5/10 - 2021

Forlag: Alpha Forlag

 

Jeg har modtaget Timm Vladimirs nye kogebog “Vinterkogebog” af @alphaforlag til anmeldelse og har i den forbindelse naturligvis givet mig i kast med bogen i køkkenet. Jeg lavede retten “poulet au vin” som er en ret, jeg aldrig har smagt før, men blev positivt overrasket over. Den tog tid at lave, da jeg kogte hønsefonden selv, men den slags projekter passer perfekt til efterårsferien. Udover at lave fond, har jeg også lært nogle nye ingredienser og smagskombinationer at kende gennem kogebogen. Jeg læste opskriften igennem inden og synes egentlig, at det var okay nemt at gå til. Det var en mere kompliceret ret end det vi normalt spiser herhjemme, men det så jeg kun som en god og sjov udfordring. Det er altid rart at prøve noget nyt.Kogebogen indeholder retter til hele vinteren og er inddelt i hverdagsretter, simreretter, gæstemad, mad til julefrokosten og juleaften. Derudover er der også opskrifter på både desserter, bagværk, drikke & drinks, marmelader og en masse sylt. Herhjemme holder vi især meget af simreretter og det er der masser opskrifter til.

Kogebogen er desuden spækket med de smukkeste fotos af retterne, så man kan nærmest ikke undgå at få lyst til at smage det hele. Efter at have prøvet en ret fra kogebogen og have kigget hele bogen igennem har jeg allerede et par opskrifter jeg har planlagt at afprøve.

Jeg har svært ved at give en kogebog hjerter, men jeg vil give den min varmeste anbefaling. Timm Vladimirs ”Vinterkogebog” bliver mit go-to når det kommer til efterårs- og vintermad. 🍂


Bogen er et anmeldereksemplar fra Alpha Forlag

Billeder taget i samarbejde med @eyeofcreationdk

bottom of page