top of page
Søg

Ramt: 39 historier om at blive 40


Forfatter: Sofie Lassen-Kahlke

Udgivet: 2/11 - 2021

Forlag: Gyldendal

 

Forlagsbeskrivelse af bogen:

Mange kender Sofie Lassen-Kahlke som succesfuld skuespiller fra film og tv, men nu lukker hun op for en ukendt side af sig selv i bogen Ramt – 39 historier om at fylde 40, hvor hun deler ud af personlige hverdagsfortællinger.

På hjemmefronten kører det med mand og tre børn, alligevel er hun forvirret, for hvad er det egentlig, der gør hende lykkelig? Bliver hun det af et besøg hos plastikkirurgen eller ved at købe en svensk ødegård?

Sofie Lassen-Kahlke skriver ærligt om, hvordan det er at komme i 40'erne. Her står tankerne om livet så meget i kø, at selv psykologen ikke altid kan hjælpe hende på rette spor. Nogle gange ønsker hun bare igen at være lille pige og ligge i sine forældres sofa med et tæppe over sig og høre Anne Linnet.

 

Er du typen, der ofte har lyst til en stor kop kaffe? Hvis ikke, så har du det efter at have læst denne her bog!

Tilbage i november udgav Sofie Lassen-Kahlke bogen Ramt: 39 historier om at blive 40. Jeg har lyttet til bogen som lydbog, hvor Lassen-Kahlke selv oplæser.

Jeg ved ikke, om bogen kan betegnes som en selvbiografi, men de 39 historier tager uden tvivl udgangspunkt i Lassen-Kahlkes egne erfaringer og oplevelser. Bogen er både ærlig, hyggelig og sjov. Jeg nød Lassen-Kahlkes umiddelbare og upolerede hverdagsfortællinger, og selvom jeg først fylder 40 om 15 år, kunne jeg sagtens få noget ud af bogen og blive underholdt. Om det er følelsen af, at skulle til psykolog første gang, at være lidt for stor til sin badedragt, at køre langt med sin svigermor eller drømmen om at blive den store krimiforfatter, så mestrer Lassen-Kahlke at beskrive disse oplevelser og følelser.

Ramt: 39 historier om at blive 40 er fantastisk oplæst og tiden fløj, da jeg lyttede til den. Titlen er perfekt til bogen, men 39 historier er simpelthen ikke nok - jeg vil have mere! Ser frem til "Ramt igen: 49 historier om at blive 50".


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6/6


Lyttede til lydbogen via Podimo (ikke reklame, ren anbefaling).


bottom of page