top of page
Søg

Gæsteanmeldelse: SkyggesøsterenForfatter: Lucinda Riley

Udgivet: 12/06 2018

Forlag: Cicero


Anmeldelsen af Skyggesøsteren er skrevet af Betina Christiansen fra Lydboghylden.dk. Du kan også følge Betina som boganmelder ved Bogrummet.dk og Goodreads.dk.


 

Skyggesøsteren er tredje bind i Lucinda Rileys fantastiske serie De syv søstre.

Star og hendes søstre har i forbindelse med deres fars død modtaget en ledetråd til at finde deres biologiske familie. I Skyggesøsteren følger vi Stars søgen efter sit ophav.

Stars ledetråd fører hende først til et antikvariat i London. Efterfølgende bliver hun ledt til Lake District i England. Her møder hun en sød familie, der bor i en skøn, men gammel villa. Star føler sig straks hjemme og nærmest som en del af familien.

Som Lucinda Rileys andre bøger i serien er Skyggesøsteren også todelt i handlingsforløbet. Sideløbende med at vi følger Star i nutiden, følger vi også pigen Flora hundrede år tilbage i tid.

Flora lever et dejligt og ubekymret liv i Lake District, men hendes liv tager en drejning, da hun bliver hvirvlet ind i selskabslivets overklassespil.

Fortællingen om Flora er nøglen til at finde Stars biologiske ophav. De to handlingsforløb gjorde, at jeg havde svært ved at lægge lydbogen fra mig igen. Jeg var hele tiden nysgerrig på at finde ud af, hvad der ville ske videre i fortællingen.

Skyggesøsteren var en af de bøger i serien, som rørte mig særligt. Star og søsteren CeCe har levet et meget sammentømret liv, hvor de stort set aldrig har forladt hinanden. Det har resulteret i, at Star ofte har stået i skyggen af CeCe. I forbindelse med Stars søgen efter sin historie finder hun også sig selv, så hun kan træde ud af rollen som skyggesøsteren.

Lydbogen er en længere en af slagsen, men Maria Stokholm er en behagelig oplæser, som jeg endnu ikke er blevet træt af at lytte til.

Hvis du har lyst til at få fortalt en historie om identitet, personlighed og kærlighed, kan jeg varmt anbefale Skyggesøsteren. Du skal dog ikke snyde dig selv for de to forgængere i serien!

bottom of page