top of page
Søg

En note fra februar

Så er februar forbi og vi er så småt kommet ind i marts. Solen skinner for første gang i lang tid og foråret er på vej. Jeg kan tydeligt mærke på mit overskud at dagene er længere og at solen skinner mere. Et overskud, som falder på et tørt sted, da jeg efterhånden har nok at se til med studiet, bogbloggen og livet generelt.

Februar har været en spændende måned på mere end én måde. Februar var måneden, hvor Et Bogunivers fyldte 1 år, og sikket år. Sjældent har jeg været så glad efter jeg startede på min lille hobby. Jeg læser som aldrig før og nyder at dykke ned diverse forfatterskaber. I februar har jeg særligt læst Astrid Lindgren, da jeg (med skamme) aldrig har fået læst hendes værker. Indtil videre har jeg læst Bulderby-bøgerne og Pippi-bøgerne, og næste bog bliver nok Emil fra Lønneberg eller Ronja Røverdatter. Mulighederne er mange og jeg har lånt nærmest hele biblioteket hjem!

Udover, at Et Bogunivers fyldte 1 år i februar, fyldte jeg også selv 25 år. Det blev fejret ved Vesterhavet med familien, præcis som jeg bedst kan lide det. De to fødselsdage blev fejret med en giveaway af to historiske romaner sponseret Gads Forlag samt læsesnacks i form af håndlavet kvalitets chokolade sponsoreret af Aalborg Chokoladen (reklame).

Alt i alt, har det været en skøn måned og vi er nu gået ind i endnu en skøn måned, og jeg byder foråret velkommen ♥bottom of page