top of page
Søg

En note fra augustSommerferien er forbi og det er august også inden længe. Det blev kun til en lille 14-dages sommerferie for mit vedkommende, det var hvad det kunne blive til i denne omgang. Til gengæld blev de 14 dage udnyttet til fulde og min kæreste og jeg formåede både at have hyggelige, langsomme dage i sommerhus, tage en overnatning på Fyn, have fire dage i smukke Prag og flytte i en nyrenoveret lejlighed.

Udover gode og mindeværdige oplevelser, fik jeg også noget andet med mig fra sommeren: en godkendelse af min ansøgning til Danskstudiet på Aalborg Universitet. Dette betyder, at jeg den første september begynder et nyt kapitel, og skal til at stifte bekendtskab med studiebøgerne igen. Noget, jeg virkelig glæder mig til.

Jeg håber, at I også er landet godt ovenpå sommerferien og er vendt trygt tilbage til hverdagen (den kan trods alt også noget).

Månedens bog:

Hittebarnets historie af Pam Jenoff. En historisk roman, som jeg allerbedst kan lide dem.


bottom of page