top of page
Søg

Året der gik: 2021


Så ramte det os endelig: nytåret. Nu siger kalenderen 2022 og sikket år 2021 var. Jeg har svært ved at forstå at året allerede er gået, for hold nu op – tiden flyver afsted, når man har det godt.


2021 var året, hvor jeg blev færdiguddannet pædagog i januar, blev sygemeldt, fik en tidsbegrænset stilling i en børnehave, arbejdede med mig selv og kom frem til, at jeg skulle noget andet: jeg skulle begynde på en bachelor i Dansk på Aalborg Universitet. Jeg skulle følge min interesse for ord, litteratur og kommunikation.


2021 var også året, hvor jeg startede Instagramkontoen @etbogunivers. Vel og mærke intetanende om, at der var et helt fællesskab på Instagram af andre bogelskere, det såkaldte #bookstagram.


Det blev året, hvor jeg følte mig begrænset af Instagram og oprettede min egen hjemmeside etbogunivers.dk. Jeg har på under et år fået mit eget lille bogunivers op at køre, fået samarbejdsaftaler med forlag så jeg nu læser bøger før de udkommer og så har jeg endelig fundet en hobby, jeg virkelig er glad for. Aldrig har jeg læst så mange bøger, som jeg læste i 2021, og det gør mig så glad og varm inden i.


Tak for et fantastisk 2021 med nye begyndelser, velkommen 2022 💫

bottom of page