ANMELDELSESPOLITIK

Anmeldelser

Jeg er altid ærlig i mine anmeldelser, og derfor forbeholder jeg mig også retten til at takke nej til en bog, hvis den ikke er noget for mig eller at jeg ikke har mulighed for at læse den. Derudover er det vigtigt, at bogen er stemplet som "anmeldeeksemplar".

Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg ikke er professionel anmelder og ikke har nogen uddannelse inden for litteratur eller formidling (endnu). Jeg holder blot af at læse og dele mine læseoplevelser med jer. 

Anmeldelsesskala 

Jeg anmelder fra 1-6 hjerter, hvor 6 er den ultimative læseoplevelse. 

♥ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ 

1 hjerte gives til bogen, som slet ikke faldt i min smag og ikke gav mig en god læseoplevelse. Jeg er ikke blevet fanget af fortællingen, har tjekket sidetallene undervejs og har muligvis ikke færdiggjort bogen.

 

♥ ♥ ♡ ♡ ♡ ♡  

2 hjerter gives til bogen, som ikke faldt i min smag, men som fortjener et ekstra hjerte for eksempelvis et smukt sprog. Det er ikke en bog, jeg ville anbefale.

♥ ♥ ♥ ♡ ♡ ♡

3 hjerter gives til bogen, som gav mig en
middelmådig læseoplevelse. Jeg har færdiggjort bogen, men blev ikke 100 procent fanget af fortællingen. Det kan eksempelvis være, at jeg har fundet fortællingen for langtrukken. Det er ikke en bog, jeg ville anbefale.

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡

4 hjerter gives til bogen, som jeg nød at læse, men som desværre havde mangler enten historie- eller sprogmæssigt. Bogen har været spændende og jeg har været investeret i fortællingen. Det er en bog, jeg måske ville anbefale.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡

5 hjerter gives til bogen, som gav mig en fantastisk læseoplevelse. Jeg har været investeret i fortællingen og næsten glemt tid og sted under læsningen. Jeg ville give give bogen mine varmeste anbefalinger.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6 hjerter gives til bogen, som gav mig den ultimative læseoplevelse. Jeg er blevet blæst fuldstændig bagover og glemte med sikkerhed tid og sted under læsningen. Historien har gjort stort indtryk og har siddet i mig længe efter endt læsning. Bogen fortjener genlæsning og mine største anbefalinger.