Acerca de

Sider af bog

OM 

OM ET BOGUNIVERS

Et Bogunivers er en dansk bogblog skabt af mig, Sharon Voldby, en 25-årig kvinde, som holder af litteratur.

Bogbloggen startede, da jeg i februar 2021 lavede Instagramprofilen @etbogunivers, som et par måneder senere blev opfulgt af denne hjemmeside/blog. På Et Bogunivers vil man kunne boganmeldelser, kulturanbefalinger, forfatterinterviews og artikler/blogposts.  

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Sharon Voldby, og jeg er en 25-årig nordjyde med en stor kærlighed til det skrevne ord. Jeg har holdt af at læse så længe jeg kan huske, og er siden også blevet glad for at skrive selv. Jeg er nostalgiker og nok det, man kalder en gammel sjæl. Jeg holder meget af at rejse tilbage i tiden både gennem musik, tv-serier/film, men særligt gennem bøger. Jeg læser som udgangspunkt alt, men holder meget af historisk (skøn)litteratur, biografier og autofiktion.   

Jeg er uddannet skole- og fritidspædagog, men har valgt at følge min interesse for sprog, kommunikation og littetur gennem Danskstudiet på Aalborg Universitet. Et Bogunivers er udelukkende en hobby, da jeg holder af at læse og skrive og gerne vil dele mine læseoplevelser med jer. 

Skal vi samarbejde?

Jeg modtager gerne bøger til anmeldelse efter aftale, og i denne forbindelse kan jeg kontaktes på mail: etbogunivers@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde nedenstående formular. 

Du kan læse om min anmeldelsespolitik her. 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Tak for beskeden!